Mobiele website

  • Een mobiele website? Kinderlijk eenvoudig met Hipmobile


Binnen enkele minuten jouw website mobiel

Met Hipmobile heb je een website binnen enkele minuten eenvoudig omgezet in een mobiele website. Hipmobile verzamelt alle informatie van de huidige website. De website indeling wordt geoptimaliseerd voor een mobile device. Een voorlopige mobiele website is het resultaat. Dit heeft geen gevolgen op jouw huidige website.
responsive op alle devices

Voor mobiel

Google heeft ook in Nederland zijn nieuwe tag 'voor mobiel' in gebruik genomen in de mobiele zoekresultaten. Google wil het haar gebruikers makkelijker maken om de informatie te vinden waar zij naar opzoek zijn. De zogeheten Google 'mobiel-friendly' tag kan een rol gaan spelen als voorkeurscriterium bij de volgorde van pagina's in Google's mobiele zoekresultaten. Ben je benieuwd of jouw website wel 'mobile-friendly' is lees meer.... 

Eenvoudig aan te passen

Een drag-and-drop websitemaker biedt de mogelijkheid de mobiele website te maken, te onderhouden of aan te passen. Er kan ook gebruik gemaakt worden van één van de professionele templates die Hipmobile al heeft ontwikkeld.

SEO-vriendelijk

Hipmobile zorgt ervoor dat een mobiele website automatisch geüpdatet en gesynchroniseerd wordt met de desktop website. Mobiele website statistieken zijn ook inzichtelijk met behulp van Google Analytics.

Beschikbaar op elke smartphone

De mobiele website wordt geoptimaliseerd voor alle denkbare smartphones bijvoorbeeld iPhone, Samsung, HTC, Windows Phone en BlackBerry. Lees meer...


Kosten

Vanaf €12,50 per maand kun je gedurende één jaar contract jouw mobiele website publiceren.
Je beschikt met het abonnement over alle mogelijkheden en een eigen domein (m.websitenaam.nl).
Wij ondersteunen diverse betaalmethodes zoals iDEAL, automatisch incasso, SEPA en creditcard. 

Overtuigd?

Zet je website eenvoudig om in een mobiele website, binnen enkele minuten.

Meer mogelijkheden ontdekken?

De tool biedt veel mogelijkheden. Wij hebben ze alvast voor je op een rij gezet.
Bekijk de mogelijkheden
Share by: