Mogelijkheden responsive website

Bouw jouw responsive website 

Drag-and-drop websitemaker
 
Elementen verbergen
 
Switchen tussen editors
   
Broncode wijzigen
  
SEO-vriendelijk
 
Variabele content invoegen
   
Geschikt voor alle apparten

Drag-and-drop websitemaker

Eenvoudig websites bouwen met behulp van een drag-and-drop systeem. HTML kennis is hiervoor niet vereist. Selecteer eenvoudig het element wat je wil toevoegen op jouw responsive website.

Elementen verbergen

Ga op een element staan om te bepalen op welk apparaat deze zichtbaar mag zijn. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk een Google Maps kaart vervangen door een Vind-ons-knop.

Switchen tussen editors

Een responsive website werkt op alle apparaten, bijvoorbeeld een desktop, een tablet en een smartphone. Door te switchen tussen editors kun je precies zien hoe de website wordt weergegeven op diverse apparaten.

Broncode wijzigen

Als je kennis van HTML en CSS hebt, dan krijg je de mogelijkheid om in de broncode van jouw responsive website te werken. 

SEO-vriendelijk 

Met de SEO functie kun je eenvoudig de pagina titel, pagina omschrijving en meta-tags toevoegen.  

Variabele content invoegen 

Met de manage insite functie kun je eenvoudig variabele content invoegen. Dit kan een kerstwens zijn voor je bezoekers en een daar bijbehorende kerstsfeer. De datum, tijd en het bericht zijn geheel naar eigen smaak aan te passen.  

Geschikt voor alle apparaten

Jouw responsive website werkt op alle apparaten, bijvoorbeeld een desktop, een tablet en een smartphone. Daarnaast kunt je eenvoudig voorbeelden bekijken van jouw responsive website.   

Maak jouw responsive website

Je responsive website zelf ontwerpen zonder HTML-kennis. Wij helpen je graag.
Share by: