Web app

  • Een eigen web app? Slimme online keuze


Web app de slimme online keuze

Applicaties zijn haast niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Hipmobile ontwikkelt voor jouw bedrijf eenvoudig web apps. Hipmobile stelt bij het ontwerpen van een web app een optimale gebruikservaring centraal. Web apps zijn er in talloze vormen van content management systemen tot verzekeringssystemen. In vergelijking met een native app (uit Apple store en de Google play store) is een web app te benaderen via een browser zoals ieder andere website. 
Offerte aanvraag

Makkelijk aanpasbaar en 24/7 online

Een web app is flexibel en hoeft niet per platform (iOS, Andriod en Windows mobile) ontwikkeld te worden. Informatie is eenvoudig up-to-date en er kan gebruik gemaakt worden van specifieke functionaliteiten zoals GPS locatie. De bezoeker kan de web app installeren op zijn/haar smartphone.

Mobieleschademelden web app

Hét mobiele schade melden binnen 10 minuten.
De vervanging van het langdradig schade melden via een Schade Aangifte Formulier. Hipmobile is verantwoordelijk voor de implementatie en het onderhouden van de Mobielschademelden web app.
De huisstijl wordt op maat doorgevoerd en er wordt een link verzorgd op de website van de verzekeraar, volmacht of leasemaatschappij.
Share by: